Rondleidingen

Wij zijn geopend van 28 maart t/m 16 mei.

U kunt u ook laten rondleiden door een gids, die u de geheimen van deze bijzondere bollentuin onthult. Hij weet hoe door kruising en vakmanschap veel soorten en cultivars zoals de prachtig geaderde Rembrandt-tulpen zijn ontstaan. Veel rondleiders werkten vroeger zelf in het bollenvak en weten veel over de bollenteelt in het algemeen en over de geschiedenis van de Hortus Bulborum in het bijzonder te vertellen. 
Komt u met een gezelschap van meer dan 10 personen, en wilt u verzekerd zijn van een vakkundige begeleiding , reserveer dan uw gids van te voren. 

Kleinere groepen en individuele bezoekers kunnen tijdens hun rondwandeling meestal wel een beroep doen op een van de vrijwilligers die in de tuin rondlopen. Een aantal van hen spreekt een of meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Duits en Italiaans. 

Voor meer informatie of het boeken van een rondleiding kunt u contact opnemen met onze coördinator Jan Schoorl,                                                   telefoon +31(0) 0653404826 of  per e-mail: rondleidingen@hortus-bulborum.nl

Rondleidingen graag ca. 10 dagen van tevoren aanmelden.

Aanvragen rondleiding